Het klusbedrijf voor

al jouw wensen

Waarom zou je nog langer wachten om al die klusjes te laten uitvoeren? Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan of het schilderen van je woonkamer Bij One Day Jobs staan we klaar om jou te helpen!
Last van uitstelgedrag bij klusjes?

One Day Jobs
to the rescue!

Geen idee waar te
beginnen met klussen?

Heb je ooit voor een klus gestaan en had je geen idee waar te beginnen? Het kan overweldigend zijn om een doe-het-zelfproject te starten, maar geen zorgen, One Day Jobs staat voor je klaar om je te helpen bij elk project!

Geen tijd om klusjes
af te werken?

Heb je een lange lijst met klusjes die moeten gebeuren, maar je hebt gewoon geen tijd om ze af te werken? Laat ons de klusjes van je overnemen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Klusjes verkeerd uitgevoerd?

Het kan moeilijk zijn om de juiste technieken te leren en toe te passen bij doe-het-zelfprojecten. Wij hebben de kennis en expertise om de klusjes correct en efficiënt uit te voeren.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Van herstellingen tot
tuinaanleg.
Wij doen
het allemaal!

Wij zijn niet jouw typische klusjesbedrijf

Jouw go-to voor professionele en betaalbare klussen

Bij One Day Jobs zijn we gepassioneerd door klussen en het transformeren van huizen en tuinen. We geloven in het belang van kwaliteit en vakmanschap bij elke klus, groot of klein.

Onze missie is om onze klanten te helpen hun droomhuis te realiseren en hun leven gemakkelijker te maken door het bieden van professionele klusdiensten met een glimlach. Van schilderen en decoreren tot elektriciteit en sanitair, we staan klaar om al jouw klusjes te klaren.

Onze realisaties

spreken voor zichzelf

Onze aandacht voor detail en precisie zorgt ervoor dat elk project een uniek en prachtig resultaat oplevert.

Een offerte opmaat

Vraag een offerte aan
voor jouw gewenste dienst!

Ons professionele team zal met plezier jouw aanvraag behandelen en je voorzien van een gedetailleerde offerte.
‘’Snel en gemakkelijk, in enkele uren nam One Day Jobs contact op met mij en enkele dagen later had ik een offerte opmaat!’’
5/5
Jolien Huysmans